Η «Δύναμη Δημιουργίας», καταγγέλλει .. Παραπλανά το δημοτικό συμβούλιο ο κ.Θυμής

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από πλευράς αντιπολίτευσης  επειτα απο την καταγγελία του εργολάβου κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου ο οποίος προσκόμισε ενταλματα πληρωμών υπερ του Δημάρχου και συγγενικών προσώπων του.. Έπειτα από την προσφυγή Καραπανάγου στον εισαγγελέα Κορίνθου, για την υπόθεση αυτή, η παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά καταγγέλλει το Πρόεδρο του Δ.Σ κύριο Φίλιππα Θυμή για παραπλάνηση, εμπαιγμό, καθώς και  για παραβίαση του νόμου και κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης :

Παραπλανά το δημοτικό συμβούλιο ο κ.Θυμής

Πριν αλέκτωρ λαλήσει…

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Φίλιππας Θυμής, ήρθε να δικαιώσει και να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο δυστυχώς τρόπο την «Δύναμη Δημιουργίας».

Με δελτίο τύπου που εκδώσαμε στις 4 Οκτωβρίου, αναφέραμε:

«Ο κ.Φίλιππας Θυμής είναι εντεταλμένος από το δημοτικό συμβούλιο, να εφαρμόζει τον κανονισμό και να πράττει με όσα ορίζουν οι νόμοι και το Ελληνικό σύνταγμα.
Ο ίδιος έχει και την ευθύνη και μάλιστα έμμισθα να προστατεύει τον θεσμό και τα πρόσωπα.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπορεί να είναι κομματάρχης καμίας παράταξης πολύ περισσότερο της δημοτικής αρχής.»

Ο κ.Θυμής με τρόπο προκλητικό, εμπαίζει τους δημοτικούς συμβούλους, προσφέροντας υπηρεσίες στον δήμαρχο κ.Γκιώνη.

Αγνόησε το νόμιμο αίτημα 10 δημοτικών συμβούλων, για έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με συγκεκριμένο θεματολόγιο και το μετέτρεψε κατά το δοκούν σε τακτικό θέμα με γενικό και απροσδιόριστο περιεχόμενο, με σκοπό να παραπλανήσει το συμβούλιο και να δώσει οδό διαφυγής στον κ.Γκιώνη…!

Η «Δύναμη Δημιουργίας», καταγγέλλει την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για κατάφωρη παραβίαση του νόμου και του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ποιοι δεν σέβονται τον θεσμό και είναι οι υπεύθυνοι για τις παρεκτροπές.

«Δύναμη Δημιουργίας» θα προσφύγει ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης εναντίον του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, για μεροληπτική άσκηση των καθηκόντων του και απόκρυψη στοιχείων.

Ο ίδιος ο κ.Θυμής φρόντισε να προσθέσει και την παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου.

Λυπόμαστε ειλικρινά για την κατηφόρα της δημοτικής αρχής και θα μείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Translate »