Η Αγια τριαδα των Αγιων Θεοδωρων

Οι Άγιοι Θεόδωροι «καλπάζουν» προς την Α’ Κατηγορία, με την επίθεσή τους να… βγάζει φωτιές, χάρη στην «Αγία» τριάδα των Λίλιου, Λημνιώτη και Ξύδη!

Αν μη τι άλλο, η επίθεση και οι τρομακτικές επιδόσεις, με μπροστάρηδες τους τρεις ποδοσφαιριστές, οδηγούν τους Αγίους Θεοδώρους στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Ο Παντελής Κολλιάκος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, που αποδίδει καρπούς. Ο απολογισμός των Αγίων Θεοδώρων είναι εκπληκτικός, καθώς σε 19 αγώνες έχουν πετύχει 75 γκολ! Ο μέσος όρος φτάνει τα 3,9 ανά παιχνίδι!

Τα 47 από τα 75 γκολ της ομάδας έχει βάλει η καυτή τριάδα των Λίλιου – Λημνιώτη – Ξύδη, που έχει ταιριάξει απόλυτα και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο Άρης Λίλιος έχει σημειώσει 22 γκολ και μάλιστα, βρίσκεται και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β’ κατηγορίας. Ο Στράτος Λημνιώτης έχει πετύχει 13 γκολ και ο Γιώργος Ξύδης 12.

Πάει για 100αρα

Σημαντική συνεισφορά έχουν και οι Γιώργος Γκοτζιάς με 9 γκολ και Γιάννης Τσόγκας με 6. Η επίθεση λοιπόν, κατά κύριο λόγο είναι αυτή που κάνει τη διαφορά για τους Αγίους, που διαθέτουν ωστόσο και σπουδαία άμυνα με παθητικό 18 τερμάτων έναντι 17 του Κύψελου, που έχει την καλύτερη στο πρωτάθλημα.  

Τα 75 γκολ είναι μακράν η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, καθώς ακολουθεί ο Άρης Βοχαϊκού με 54. Με 11 αγώνες να απομένουν, οι Άγιοι Θεόδωροι δείχνουν ικανοί να σπάσουν το φράγμα των 100 γκολ και να καταγράψουν μια εντυπωσιακή επίδοση στο φινάλε της σεζόν. Εκείνο που έχει πρωταρχική σημασία πάντως, είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Translate »