Έρχεται το “Πανελλήνιο Κυπέλλο Μουάι Τάι ” στις 28 & 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κος Γιώργος Γκιώνης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι κο Ιωάννη Παπαδόπουλο, προκειμένου να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Κυπέλλο ΜουάιΤάι στις 28 & 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου. Έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο, μας επιβεβαίωσε πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. (εκτός απροόπτου & λόγω Κορονοιού – που φυσικά ολοι απευχόμαστε).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος στην Ιστοσελίδα που διατηρεί σε μέσο κοιωνικής δικτύωσης το Σάββατο 3 Οκτωβρίου αναφέρει τα εξής :

“Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό προφίλ του Δήμου μαςΣτο πλαίσιο της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή του Δήμου στην πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΜουάιΤάι 2020, στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος, καθώς επίσης, η έναρξη συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για την υλοποίηση μελλοντικών αγώνων και διοργανώσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Παπαθανασίου, ο Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Αργύρης, ο Πρόεδρος του Sportcamp και του L.T.O. Σπύρος Καραβούλης και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος του Sportcamp Μπάμπης Πελέκης.

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα σταθεί αρωγός στο όλο εγχείρημα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας.”