Ερχεται ο Καύσωνας .. Πόσο θα επηρεάσει την πόλη των Αγίων Θεοδώρων

ο καιρός τις επόμενες τέσσερις ημέρες στην Περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Σύμφωνα με το ποιο αξιόπιστο μοντέλο πρόβλεψης καιρικών συνθηκών ECMWF(Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Μετεωρολογικών Προγνώσεων) Ο καιρός για σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα είναι ιδιαίτερα ζεστός. Η δυσκολότερη ημέρα είναι η Πέμπτη με τον υδράργυρο να χτυπάει τους 36 βαθμούς υπο σκιά και οι άνεμοι να φτάνουν τα 9 μποφόρ. ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην περιοχή για τον κίνδυνο πυρκαγιάς !!!

Την Τρίτη : Η Θερμοκρασία στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων θα κυμανθεί από 24 – 31 βαθμούς κελσίου( υπο σκιά). Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και 8 μποφόρ το απόγευμα.

Την Τετάρτη : Η Θερμοκρασία στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων θα κυμανθεί από 23 – 32 βαθμούς κελσίου( υπο σκιά). Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ.

Την Πέμπτη : Η Θερμοκρασία στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων θα κυμανθεί από 25 – 36 βαθμούς κελσίου( υπο σκιά). Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και 9 μποφόρ το απόγευμα

Την Παρασκευή : Η Θερμοκρασία στη Πόλη των Αγίων Θεοδώρων θα κυμανθεί από 26 – 33 βαθμούς κελσίου( υπο σκιά). Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και 5 μποφόρ το απόγευμα

Translate »