Επιστολή της Δημοτικής Παράταξής “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ” προς τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2021

Επιστολή της Δημοτικής Παράταξής “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ” προς τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2021

Κύριε Δήμαρχε,

Όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, η οποία έχει επηρεάσει, τα μέγιστα, την καθημερινότητά μας αλλά και την παράδοσή μας στο θέμα του εορτασμού των Εθνικών Επετείων.

Όπως διαπιστώνεται, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2021 δεν θα είναι ο αναμενόμενος, αφού οι ιδιαίτερες συνθήκες δεν επιτρέπουν, παρά τον αρχικό σχεδιασμό, να πραγματοποιηθούν λαμπρές εκδηλώσεις, σε ετήσια βάση, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 

Ανεξάρτητα με τα σημερινά δεδομένα και τις όποιες κυβερνητικές αποφάσεις για το θέμα του εορτασμού την 25η Μαρτίου 2021, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αποτίσει φόρο τιμής στους προγόνους μας, τη συγκεκριμένη ημέρα και γι΄αυτό προτείνουμε τα ακόλουθα:

  • Να πραγματοποιηθεί Ειδική Πανηγυρική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη, 25.3.2021, είτε πρωί είτε απόγευμα.
  • ‘Ενας ομιλητής, από τον εκπαιδευτικό κλάδο (προτείνεται ο δάσκαλος κ. Νικόλαος Γεωργίου, του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας),  να εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα: ‘‘Η Επαναστατική Δράση της περιοχής μας, στους αγώνες του ’21, για την Ελευθερία’’.
  • Να ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και όποιων Δημοτικών Συμβούλων επιθυμούν. 

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” και Δημοτικός Σύμβουλος

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Translate »