Επαναλειτουργεί η Βιβλιοθήκη Λουτρακίου απο την Τρίτη 9 Ιουνίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου θα επαναλειτουργήσει από Τρίτη 09 Ιουνίου 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου θα επαναλειτουργήσει από Τρίτη 09 Ιουνίου 2020, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των μελών αλλά και η ασφάλεια όλων μας. Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε τους νέους κανόνες λειτουργίας μας, οι οποίοι είναι οι εξής:

• Στον χώρο δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 4 μέλη ταυτόχρονα, με τήρηση της ελάχιστης απόστασης των 2 μέτρων.
• Μόνο ένα άτομο θα επιτρέπεται να βρίσκεται στα βιβλιοστάσια ανά πάσα στιγμή.
• Η χρήση γαντιών είναι υποχρεωτική (το ιδανικό θα είναι να φορέσετε γάντια ειδικά για την περιήγησή σας στα βιβλιοστάσια).
• Η χρήση αντισηπτικού υγρού για τα χέρια είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στο χώρο της Βιβλιοθήκης (θα διατίθεται αντισηπτικό υγρό στην είσοδο).

• Τα βιβλία που θα επιστρέφονται θα μένουν σε απομονωμένο χώρο για 72 ώρες και, αφού απολυμανθούν, θα τοποθετούνται στα ράφια για να είναι ξανά διαθέσιμα για δανεισμό.
• Οι χώροι και οι επιφάνειες της Βιβλιοθήκης απολυμαίνονται καθημερινά πριν τη χρήση τους.

⏰ Το ωράριο λειτουργίας θα είναι:
Τρίτη & Παρασκευή από 09:00 έως 14:00
Δευτέρα & Τετάρτη από 19:00 έως 21:00

Για οποιοδήποτε αίτημα ή απορία σας απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2744022323 ή 2744360132, ηλεκτρονικά στο e-mail munlib(at)loutraki(dot)gr ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Παρακαλούμε για την προστασία και ασφάλεια όλων μας να τηρούνται οι συστάσεις των αρχών, των ειδικών και των υπαλλήλων.

Translate »