Επίσκεψη του Βουλευτή Γιώργου Ψυχογιού στους Αγίους Θεοδώρους σε Ταχυδρομεία – Αστυνομικό Τμήμα και Ερυθρό Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κύριος Γιώργος Ψυχογιός, επισκέφτηκε τη πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Επισκέφτηκε το ταχυδρομείο εκει οπου άκουσε και είδε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι κάτοικοι της πόλης από την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Κορινθίας επισκέφτηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής ακουσε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ειδε απο κοντά πως υπάρχει υποστελέχωση του τμήματος με οτι αυτό συνεπάγεται.

Ο κύριος Ψυχογιός είχε την ευκαιρία να συζητήσει επίσης για διάφορα ζητήματα της πόλης με τον Αντιδήμαρχο των Αγίων Θεοδώρων κύριο Σπύρο Ράτη, να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται αλλα και για οσα ακομα θα πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

Ο Κόκκινος Βουλευτής έκλεισε την επίσκεψη του στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κύριο Σίμο Σοφό ενημερώθηκε για τις δράσεις του παραρτήματος Αγίων Θεοδώρων, και παρακολούθησε με ενδιαφέρον την έκθεση αγιογραφίας και ζωγραφικής, που πραγματοποιήθηκε.