ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ .. Δυναμική παρουσία & αύξηση των μελών του

Μια ανασκόπηση του έργου του ως Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων παρουσίαζε ο κύριος Νίκος Θεοδοσάκης μέσα απο κοινωνικό μέσο δικτύωσης. Πραγματικά είναι εντυπωσιακή η δράση του ως αφού έχει πετύχει και ίσως έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους στόχους που μπορεί να θέσει ένας πρόεδρος, σε τοσο λίγο χρονικό διάστημα. Το διακύβευμα είναι να υπάρχει ανταπόκριση, και υποστήριξη απο τους πολίτες, τους αρμόδιους φορείς την Δημοτική αρχή για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα για την οικονομία της Περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

Η ανακοίνωση του Προέδρου :

“Όταν παρέλαβα την Διοίκηση του Συλλόγου τον Φεβρουάριο του 2019 , παρέλαβα 26 ενεργά μέλη δύναμη .
Σήμερα 17 Οκτωβρίου 2019 κατόρθωσα και τριπλασίασα την δύναμη των ενεργών μελών του Συλλόγου …σε 76 ενεργά μέλη !!

Δεν επαναπαύτηκα …σε ότι παρέλαβα .

1. Τριπλασίασα την δύναμη των μελών .
2. Ενίσχυσα τις υλικοτεχνικές υποδομές του γραφείου .
3. Ενίσχυσα το ταμείο του Συλλόγου .
4. Αύξησα το κύρος του Συλλόγου .
5. Κατοχύρωσα γραπτώς απο τον Δήμο , την παραχώρηση στεγασης του γραφείου του Συλλόγου απο τον σε Δημοτικό κτίριο και έκανα αγιασμό στο γραφείο .
6.Διοργάνωσα με επιτυχία και ιδιαίτερη λαμπρότητα την ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας στις 7.6.2019
7.Σύναψα συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο Εμπορικών Συλλόγων ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας
8. Συμμετείχα ανελλυπώς σε όλες τις συνεδριάσεις των ανώτερων Συλλογικών οργάνων που ανήκει ο Σύλλογος Ομοσπονδία και Συνομοσπονδία ( Ε.Σ.Ε.Ε.)
9. Συμμετείχα στην Δημοτική επιτροπή Παιδείας
10. Εκανα αίτημα να Συμμετάσχει ο Σύλλογος μας στην Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού
11. Εκανα αίτημα να συμμετάσχει ο Σύλλογος στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.
12. Προσπάθησα να φερω στρατιωτικό τιμητικό αγημα για να πλαισιώσει την εικόνα των Πολιούχων Αγίων Θεοδώρων κατα την περιφορά της στο πανηγύρι και την ετήσια γιορτή του Συλλόγου .
13. Εκπροσώπησα τον Σύλλογο σε όλους τους εορτασμούς Εθνική γιορτή , μνημόσυνο των 50 , με κατάθεση στεφάνου .
14. Εκπροσώπησα τον Σύλλογο όπου καλέστηκε επίσημα σε εκδηλώσεις .
15. Αλλαξα ρυζικά και με επιτυχία την αισθητική της σελίδας του facebook του Συλλόγου , τον τρόπο λειτουργίας της , τον ρόλο της και τους σκοπούς που υπηρετεί , θέτοντας την ενεργά στην υπηρεσία και την προβολή του εργου του Συλλόγου , την προβολή της πόλης και την προβολή των μελών – καταστημάτων τους . Στην Σελίδα του Συλλόγου προβάλλονται όλα τα καταστήματα ενεργά μέλη του Συλλόγου.
16. Κατάφερα την κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας του facebook του Συλλόγου απο μηδενική που την παρέλαβα . Η σελίδα πλέον εχει σχεδόν καθημερινή παρουσία και αναρτήσεις και οχι περιστασιακά και μεγάλα χρονικά ανοίγματα .
17. Καταφερα και αυξηθηκαν οι φίλοι της σελίδας ( “Μου αρέσει” )
18. Δώθηκε η ευκαιρία σε όλα τα καταστήματα μέλη του Συλλόγου να προβάλλονται δωρεάν στο κοινωνικό δύκτιο και στους υποψήφιους πελάτες μέσα απο την σελίδα του facebook του Συλλόγου με φωτογραφίες των καταστημάτων τους .
18. Η Σελίδα του Συλλόγου αναρτά όλες τις ενημερώσεις των Συλλογικών οργάνων που ανήκει ( Ομοσπονδία και Συνομοσπονδία ) για την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου μας .
19. Διοργανώθηκε με επιτυχία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας η διήμερη Συνεδρίαση του Δ.Σ.της στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων , με κέρδος για την πόλη και τα αιτήματα του Συλλόγου .
20. Έγινε ενημέρωση των μελών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο τον μήνα Μάρτιο , για επενδυτικά προγράμματα .
21. Κατάφερα μετα απο πολύ μεγάλο αγώνα ενός έτους , και διαρκείς προσπάθειες , να λειτουργήσει η Τράπεζα Eurobank στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων στεγαζόμενη εντός του ΕΛΤΑ της πόλης .
22. Οργάνωσα όλα τα έγραφα εισερχόμενα – εξερχόμενα του Συλλόγου που δεν ηταν αρχειοθετημένα και τα αρχειοθέτησα κανονικά
23. Κατάφερα με την δραση μου , να ακούγονται πλέον τα θετικότερα σχόλια για τον Σύλλογο μας και την δυναμική του .

…και άλλα ακόμα , αλλά πλήρη αναφορά για την ενημέρωση των μελών του έργου που έχει ως τώρα παραχθεί , θα γίνει όταν έρθει η ώρα του απολογισμού συμπλήρωσης του ενός έτους διοίκησης , στην Γενική Συνέλευση του χρόνου .”

Translate »