Εκταμιεύσεις 33.000.000 ευρώ για επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την εκταμίευση πίστωσης 33.000.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε επιχειρήσεις της Περιφέρειας υπέγραψε την Πέμπτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπως γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

“Υπέγραψα την εκταμίευση 33.000.000 ευρώ που μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα”) θα διατεθεί σε επιχειρήσεις προκειμένου να χρηματοδοτηθούν διάφορες δράσεις των ιδιωτών επιχειρηματιών, κατά βάση -αλλά όχι αποκλειστικά- τουριστικού προσανατολισμού.

Επίσης, προωθείται το ποσόν των 8.000.000 ευρώ -4 εκ και άλλα τόσα, μέσω υπερδέσμευσης- για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την μεταποίηση προϊόντων αγροτοδιατροφής σε μονάδες εγκατεστημένες εντός σχεδίου πόλης” σημείωσε ο περιφερειάρχης, για να υπογραμμίσει καταλήγοντας:

“Γενικά αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της εικόνας των εντάξεων στο ΠΕΠ, ενώ παρακολουθούμε και τα παράλληλα προγράμματα. Πολύ σύντομα, η Περιφέρεια θα αποκτήσει τα πρώτα της ηλεκτροκίνητα οχήματα, γιατί πρέπει και σε αυτόν τον τομέα να προχωρήσουμε, πρέπει ο σταθμός φόρτισης που έχει εγκατασταθεί να αρχίσει αν αποδίδει”.

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial