Εθελοντικός Καθαρισμός στο Δήμο Κορινθίων (BINTEO – ΦΩΤΟ)

Παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος σήμερα 5 Ιουνίου και σε αρκετές περιοχές της Χώρας, Δήμοι και τοπικοί φορείς εχουν επιδωθεί στο καθαρισμό των ακτών και πολλών ακόμα σημείων συγκέντρωσης απορριμμάτων. Μεταξύ αυτών σημαντική δράση καθαρισμού στο Δήμο Κορινθίων στη Παραλία Ποσειδωνίας, με την συμμετοχή των συνεργείων καθαρισμών του Δήμου, Εθελοντικών ομάδων Δασοπυροσβεστών, την Ομάδα αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών, του Ερυθρού Σταυρού, και πολλών εθελοντών. Στην προσπάθεια αυτή παρών ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος κος Νανόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Δημητρης Μπίτζιος & τιμολέων Πιέτρης.

Σε δήλωση του ο κος Γκιολής ανέφερε:

“Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος σήμερα & συμμετείχα σήμερα στην πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων στον καθαρισμό της παραλίας στην Ποσειδωνία. μαζί με Αντιδημάρχους και δεκάδες εθελοντές…Μαζί μπορούμε καλύτερα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ευχαριστεί όλες τις ομάδες, τους συλλόγους και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και δίνει το σύνθημα της έναρξης του καθαρισμού και της διαμόρφωσης της παραλίας στην Ποσειδωνία. Μια παραλία που θέτει υποψηφιότητα τη φετινή χρονιά για Γαλάζια Σημαία το 2022.

Translate »