Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πελοποννήσου

Τη Δευτέρα 2/12/19 στην 22η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πελοποννήσου, το οποίο εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης

Πρόκειται για ένα Τεχνικό Πρόγραμμα που προκύπτει από τις εκτιμώμενες πιστώσεις για το έτος 2020 ύψους 25.466.000 από τα έσοδα των ιδίων πόρων, τους ΚΑΠ, τα υπόλοιπα ΤΕΟ και ΟΣΚ, από τους ΚΑΠ πυρόπληκτων περιοχών αλλά και από τους απευθείας πόρους από το ΥΠ.ΕΣ. Από αυτό το ποσό θα διατεθούν 11.331.000 για νέα έργα ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν ανάγκες παλαιοτέρων οφειλών.

Την ιδια ημέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης με την παρουσία και της Αντιπροέδρου κας Αθηνάς Κόρκα και αντηλλάγησαν απόψεις για την ενεργοποίηση όλων των συντελεστών συντόμευσης και αποτελεσματικότητας με τελικό σκοπό την απορρόφηση των προβλεπόμενων κονδυλίων ανάπτυξης.