Είναι ΤΡΕΛΑ το Toyota GR Yaris των 50.000 ευρώ! (BINTEO)

Ο γνωστός Δημοσιογράφος & συνεργάτης του ATnews.gr Βασίλης Σαριμπαλίδης μας παρουσιάζει ενα μοναδικό Ιαπωνικό αυτοκίνητο.

“Το GR Yaris δεν είναι ένα απλό αλλά ένα αγωνιστικό με πινακίδες κυκλοφορίας. Έχει εξελιχτεί από την αγωνιστική ομάδα της Toyota στο WRC, Gazoo Racing και μαζί με τον Tommi Mäkinen Που βοήθησε στην εξέλιξή του γεννήθηκε το εν λόγω μοντέλο.

Εφοδιάζεται με ένα τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1.618 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 261 ίππους και παράγει 360Nm ροπή. Έχεις βάρος 1.280 κιλά, είναι τετρακίνητο και ανάλογα με το στυλ οδήγησης μοιράζει τη ροπή στους εμπρός και πίσω τροχούς.

Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 230 χλμ./ώρα. Η τιμή του ξεκινά από τα 42.670 ευρώ. Στο video θα δείτε το Toyota GR Yaris ιδιοκτησίας του Σταύρου Αναπόλ, ο οποίος μας το έφερε και φυσικά συζητάμε μαζί του για το μοντέλο που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους petrolheads. Ο Σταύρος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από αγώνες καθώς συμμετέχει σε αυτούς από το 1985, έχει τρέξει σε 7 ράλι Ακρόπολις ενώ πλέον τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει κυρίως στην Ιταλία για να λάβει μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα.”

Translate »