Δύο συμβάσεις υπέγραψε στην Κόρινθο σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Μια σύμβαση έργου και μία προγραμματική υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Ο περιφερειάρχης, ο οποίος είχε επίσης συνεργασία για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας με την χωρική αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα και τον θεματικό ομόλογό της Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, υπέγραψε ειδικότερα σύμβαση για το προϋπολογισμού 180.000 ευρώ έργο αποκατάστασης τεχνικών έργων και καθαρισμού σε κοίτες και πρανή υδατορεμάτων, με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία της πυρόπληκτης περιοχής του Σχίνου -με τον πρόεδρο του οποίου Δημήτρη Λάμπρου είχε και συνάντηση.

Επίσης, ο Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο προγραμματική σύμβαση -μεταξύ της Περιφέρειας, του εν λόγω δήμου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης- για το προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης του επαρχιακού δρόμου Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό, ενώ είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο Στεφανίου Γιώργο Ζούζα.

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες από την Κορινθία.

Πηγή: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro