«Δύναμης Δημιουργίας» .. Ο κος Γκιώνης απέκρυψε ότι βγαίνει στο σφυρί η περιουσία της Τουριστικής

Δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξη «Δύναμης Δημιουργίας» της κυρία Μαρίας Πρωτοπαππά σύμφωνα με το οποίο ο νυν Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κύριος Γκιώνης απέκρυψε οτι βγαίνει στο σφυρί η περιουσία της Τουριστικής. Παραθέτουμε το Δελτίο τύπου αυτούσιο:

Πριν από ένα μήνα η επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας», Μαρία Πρωτοπαππά, κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, προς ψήφιση πρόταση, με την οποία δεν θα μπορούσε ο δήμαρχος κ.Γκιώνης να έχει προσωπικές και ΜΟΝΟ επαφές που αφορούν την Τουριστική Ανώνυμη εταιρεία του δήμου.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε την πρόταση μας σκεπτόμενη μικροπολιτικά και υπολογιστικά.
Έδωσαν το δικαίωμα εκ νέου στον κ.Γκιώνη να κινείται ανεξέλεγκτα και εντελώς προσωπικά σε θέματα που αφορούν την επιβίωση του δήμου…
Τι έχουν άραγε να πουν τώρα που με τραγικό τρόπο αποδείχθηκε ότι ο δήμαρχος ΑΠΕΚΡΥΨΕ από το δημοτικό συμβούλιο ότι στις 4 Μαρτίου του 2020, βγαίνει στο «σφυρί» ολόκληρη η περιουσία της Τουριστικής από τον εργολάβο κ.Βλάχο;;
Θα σιωπήσουν και πάλι, για να μην κερδίσει πολιτικά η «Δύναμη Δημιουργίας», που έφερε στο φως της δημοσιότητας τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό;
Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε  στις 27/11/2019, η επικεφαλής μας επέδειξε έκθεση  κατασχέσεως και αναγκαστικού πλειστηριασμού του οικοπέδου και του κτηρίου του υδροθεραπευτηρίου και του κτηρίου που στεγάζονταν τα γραφεία της τουριστικής στη συμβολή Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Το πρώτο περίπου έκτασης 3.300 και το δεύτερο 500 τ.μ. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει δρομολογηθεί στις 4 Μαρτίου 2020 με εξευτελιστικές τιμές εκκίνησης .Αυτά όλα είχαν επιδοθεί στη Τουριστική στις 26 Ιουλίου 2019 και μέχρι σήμερα  είχε αποκρύψει το έγγραφο ο δήμαρχος.
 Το δικόγραφο επεδόθη από την «Αλέξανδρος Τεχνική».
Δυστυχώς όσοι επέτρεψαν με την ψήφο τους στον δήμαρχο κ.Γκιώνη, να κινείται ανεξέλεγκτα σήμερα κατανοούν τους κινδύνους που έχει αυτό αλλά και τις περιπέτειες στις οποίες βάζει τον δήμο μας.
Δυστυχώς για όλους μας το σήριαλ με τον «αεί δήμαρχο Κολοκοτρωνιτσίου» έχει πολλά ακόμα κωμικοτραγικά επεισόδια.
Μόνο που εδώ δεν είναι κωμική σειρά αλλά ένας δήμος που αργοπεθαίνει καθημερινά από τις επιλογές και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής του κ.Γκιώνη.

Γραφείο Τύπου
«Δύναμης Δημιουργίας»

Translate »