ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ..Πυρά εναντίον Γκιώνη με αφορμή την Ορκωμοσία

Πυρά εξαπέλυσε ο συνδιασμος ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της κυρίας Μαρίας Πρωτόπαπα με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, και την διαδικασία που ακολουθήθηκε. Διαβάστε την ανακοίνωση .

ΑΥΤΟΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΟΥ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ

Μόνος του ορκίστηκε…Μόνος του μίλησε Μόνος του το απόλαυσε…Αδιόρθωτη η δημοτική αρχή Γκιώνη ακόμα και στα τυπικά.

Η χθεσινή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο, δεν έδειξε μόνο την προχειρότητα αλλά και τον τρόπο που ο κ.Γκιώνης αντιμετωπίζει ως προσωπική του υπόθεση τα δημοτικά πράγματα.

Η προβλεπόμενη από τον νόμο ορκωμοσία του συνόλου της δημοτικής αρχής ήταν ένα προσωπικό σώου του δημάρχου, που εκφώνησε και έναν προεκλογικό λόγο για να δώσει βαρύτητα στην αυτο-αποθέωση του.

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι δεν έδωσαν όπως ορίζει ο νόμος τον καθιερωμένο όρκο, παρά κλήθηκαν να υπογράψουν μόνο το βιβλίο.

Απαράδεκτα πράγματα, που γίνονται τραγικά όταν την ίδια στιγμή στο δήμο Κορινθίων η ανάλογη τελετή έδειξε την ευγένεια και τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να διέπει μία δημοτική αρχή καθώς και την δημοκρατική λειτουργία ενός δημάρχου.

Στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ακόμα και να νομικά αυτονόητα είναι ζητούμενο.

Κρίμα για τον τόπο μας, κρίμα για τους πολίτες μας.

 Το γεγονός ότι ο κ.Γκιώνης αρνήθηκε στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να ορκιστούν δεν θα αποτρέψει την «Δύναμη Δημιουργίας», από τους μεγάλους αγώνες που ξεκινούν την 1η του Σεπτεμβρίου, για να επαναφέρουμε το δήμο μας στο δρόμο της λογικής, της αξιοπρέπειας και της ανάπτυξης.

Το μέλλον έχει ξεκινήσει και δεν μπορούν να το σταματήσουν η τσαπατσουλιά, η ανευθυνότητα και η προσπάθεια αυτο-αποθέωσης του κ.Γκιώνη..!

Τώρα ξεκινάμε!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Translate »