“ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Οι κυλιόμενες εξαγγελίες του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη μόνο ωφέλιμες δεν είναι

Απάντηση μέσα απο την Ανακοίνωση απο την δημοτική παράταξη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδωρων “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” της Μαρίας Πρωτοπαπά, έπειτα απο τις εξαγγελίες της Δημοτικής αρχής που αφορούν την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου.

“Οι κυλιόμενες εξαγγελίες του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, για την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου, μπορεί να αποτελούν τον ιδανικό επικοινωνιακό κράχτη για τον ίδιο, ωστόσο μόνο ωφέλιμες δεν είναι για τον τόπο μας και την επιχειρηματικότητα του!

 Ενώ επί του πρακτέου, εντείνουν τις ανησυχίες μας για την τύχη του συγκεκριμένου έργου, έναντι των πυροτεχνημάτων για το πολιτικό φαίνεσθαι του δημάρχου!

Θυμίζουμε  ότι  με τις σαν πουκάμισο αδειανό εξαγγελίες του δημάρχου, άρχισαν την προεκλογική περίοδο και συγκεκριμένα στις 24/4/2019, με προφανή στόχο, την εξαπάτηση του Δημότη και την υφαρπαγή της ψήφου του, ενώ συνεχίστηκαν ως αλληλολαναιρούμενες στις 24/11/2020! Προχθές 05/04/2021 ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, έστριψε  το κέρμα στον αέρα και εκείνο στάθηκε όρθιο, με αποτέλεσμα να ξαναεπαναλάβει  ατόφια την εξαγγελία του περασμένου Νοεμβρίου, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες! Εκλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τους δημότες ως ιθαγενείς που εντυπωσιάζονται με πλαστικές χάντρες και φθηνά καθρεφτάκια! Ο δήμαρχος  πλανάτε  πλάνην οικτρά, αν νομίζει ότι με την προχθεσινή οπερέτα και τους γνωστούς του πολιτικούς θεατρινισμούς, έσπειρε  λήθη στο φαύλο παρελθόν του, έπεισε τους πάντες και τα πάντα και εσαεί θα εμπαίζει την κοινωνία, δίχως να δίνει στην δημοσιότητα, το ξεκάθαρο στοχοχρονοδιάγραμμα του έργου της ανάπλασης! Αιδώς Αργείοι, ο πολιτικός σας διασυρμός με την φαραωνική προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης του Δημότη, κατάντησε συρμός! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο Δήμαρχος κάνει εξαγγελίες για την  Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου!

Για την παράταξη

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/με θέληση και γνώση

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Translate »