ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…ετσι εννοεί την τουριστική προβολή στους Αγίους Θεοδώρους η Δημ. Αρχή;

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, σχετικά με το Αλσύλλιο των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Η κατάσταση στο Αλσύλιο στους Αγίους Θεοδώρους είναι τραγική.

Η ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος των Αγίων Θεοδώρων έχει απαξιωθεί εντελώς με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζει να είναι απελπιστική.

Η Δημ. Αρχή για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων αφήνοντας και τα Πευκάκια να μαραζώνουν. Αφού επιτρέπει με την ανοχή της, την καταπάτηση του Αλσυλίου , δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την τάξη κ την καθαριότητα, έχει καταφέρει να έχει κλειστές τις τουαλέτες  με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα για τους λουομένους….

Αλήθεια κύριοι της Δημ. Αρχής είσαστε περήφανοι για την εικόνα αυτή, για ένα τουριστικό θέρετρο που έχει πάρει Γαλάζια Σημαία;

Άραγε με ποιες τουαλέτες πήρατε γαλάζια σημαία;

Τι φάκελο καταθέσατε;

Μήπως είναι και αυτό μέρος της απαξίωσης της δημοτικής περιουσίας , όπως έχετε κάνει μέχρι τώρα ,ώστε να είναι πιο εύπεπτο για τον δημότη το ξεπούλημά της;;

Τα ψευτοδιλλήματα που βάζετε συνεχώς δεν έχουν πέραση.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το κατάντημα αυτό.

Είναι ντροπή το Δημ. Αλσύλιο να παρουσιάζει την εικόνα αυτή.

Λύσεις υπάρχουν ,δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον.

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ……   

    ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

        Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro