Δημοτικό συμβούλιο Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων .. Προβλήματα και συλλογισμοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ωρα 19.00 πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων. Στην συνεδρίαση εκτέθηκαν πολλά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

Σημαντικά ζητήματα όπως αυτό της οδοποιίας στους οικισμούς, η συλλογή των σκουπιδιών, η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ, η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου, καθώς και μια σπάνια ασθένεια η οποία έχει προσβάλει τα Πεύκα ήταν σημαντικά ζητήματα τα οποία οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος έδειξαν προθυμία και όρεξη για την επίλυση τους. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε όμορφο κλίμα, και σίγουρα είναι θετικό το γεγονός οτι όλοι δείχνουν πνεύμα συνεργασίας .

Απο πλευράς δημοσιογράφων ο κύριος Σίμος Σοφός από το ATnews.gr έθεσε δυο πολύ σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ και η απάντηση είχε θετική κατεύθυνση απο πλευράς Δήμου. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που απασχολεί έντονα τους πολίτες της περιοχής, ειδικά κατα την θερινή περίοδο .

Το δεύτερο ερώτημα αφορούσε την συγκομιδή των απορριμάτων και την βελτίωση της κατάστασης. Και σε αυτό το σημείο ο Αντιδήμαρχος έδωσε την απάντηση πως απο τις 5 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει νέος εργολάβος στην θέση του προηγούμενου ο οποίος δεν πραγματοποίησε τα συμφωνηθέντα οπως μας ανέφερε με αποτέλεσμα να εχει δημιουργηθεί αυτη η δυσάρεστη για την περιοχή εικόνα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Δημοτικό συμβούλιο στο βίντεο που ακολουθεί.

Translate »