Δημήτρης Μπίτζιος – Παραμένει στη θέση του ο Δυναμικός Αντιδήμαρχος Κορινθίων

Παραμένει στη θέση του ο δυναμικός Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων κος Δημήτρης Μπίτζιος. Ο Αντιδήμαρχος που εχει κερδίσει οχι μονο την εμπιστοσύνη του Δημάρχου κου Νανόπουλου αλλά & των δημοτών για το εργο που προσφέρει αφου ως γνωστόν ειναι νυχθημερόν επι το έργον.

Σε σημερινή μάλιστα ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος κος Μπιτζιος θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κο Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε για αλλη μια φορά στο πρόσωπο του, γράφει σε γνωστό κοινωνικό μέσο Δικτύωσης :

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για την ανανέωση της θητείας μου σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε όλοι μαζί πολλά. Αλλάξαμε λογική, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη συνεργασία με τους δημότες μας και να έχουμε παρουσιάσει μια εμφανώς καλύτερη εικόνα από αυτήν που παραλάβαμε από μια δημοτική αρχή που είχε εγκαταλείψει τα πάντα στη μοίρα τους. Αυτά έγιναν με τον εξοπλισμό που παραλάβαμε…

Πλέον αρχίζει να εφαρμόζεται το σχέδιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών καθαριότητας με νέο σύγχρονο εξοπλισμό αφού η δημοτική μας αρχή πιστεύει στις νέες τεχνολογίες και συνεχώς ερευνούμε τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών προς τον πολίτη. Όλα αυτά όμως δε θα έχουν το αντίκρυσμα που μπορούν αν δεν έχουμε κοντά μας και εσάς τους πολίτες, να μας βοηθήσετε στους στόχους μας για αύξηση της ανακύκλωσης, για μείωση των απορριμάτων και συνεννόηση για τα ογκώδη.

Υπάρχει μια δημοτική αρχή και ένας αντιδήμαρχος καθαριότητας που θα είναι πάντα κοντά σας ώστε να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μας θα είναι καθαρή και θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα να γίνουμε ένας δήμος πρότυπο.’Συνεχίζουμε με συνέπεια και σχέδιο!