Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων .. 2η τροποποίηση ως προς την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Νέες εξελίξεις στο σήριαλ της καταγγελίας Βλάχου. Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες το Δημαρχείο επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 4 επικεφαλής παρατάξεων οι κύριοι Λογοθέτης, Βασιλείου, Ζερβός και Καραπανάγος , για να ενημερωθούν σχετικά με τη πορεία του αιτήματος για την σύγκληση εκτάκτου δημοτικου συμβουλίου με 3 θέματα…μετά από αίτημα 10 δημοτικών συμβούλων .

Λίγη ώρα αργότερα, εξεδώθει η ακόλουθη 2η τροποποίηση ως προς την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δ.Σ

Παρακολουθούμε και καταγράφουμε τις εξελίξεις στο τόσο σοβαρό θέμα που χει λάβει μεγάλες διαστάσεις, και αναμένουμε τη στάση που θα τηρήσει ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Γκιώνης που εως τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 16η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Εξέταση αιτήματος δέκα (10) δημοτικών συμβούλων για συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων:

α) Τη θέσπιση μέτρων για την προστασία του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

β) Να δοθούν σαφείς διευκρινίσεις εκ μέρους του Δημάρχου σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 25/9/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

γ) Την άμεση αλλαγή των συνθέσεων των Δ/Σ της “Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ” και όλων των υπολοίπων νομικών προσώπων του Δήμου.

2. Έγκριση μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

3. Αποδοχή ποσού #6.500,00# € από ΥΠΕΣ για καταβολή εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Δήμου που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές & κατανομή του.

4. Παράταση εκμίσθωσης των κυλικείων στο Δημοτικό Στάδιο “Χ. ΘΩΔΗΣ” & στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” για τρία (3) έτη.

5. Συγκρότηση επιτροπής εξέτασης αιτήσεων κατοίκων Δήμου μας για οικονομική ενίσχυση.

6. Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος Λουτρακίου – Περαχώρας.

7. Ορισμός εκπροσώπων Δήμου με τους αναπληρωτές τους στα Α/θμιο & Β/θμιο Συμβούλια Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων περιοχής Δήμου μας (έως 31/12/2023).

8. Συμμετοχή του Δήμου στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΔΕΠΑΝ).

9. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 162/2019 Α.Δ.Σ. περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για υποβολή προτάσεων στο Ε.Π. “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II”.

10. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 46/2015 Α.Δ.Σ., περί ορισμού υπαλλήλου για πληρωμές έργων του Δήμου από Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων με ηλεκτρονικές εντολές.

11. Έγκριση ή μη εισόδου – εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΑΒΕΤΕ στην περιοχή “ΦΩΤΩ” Κυρα – Βρύσης της Κοινότητας Ισθμίας.

12. Έγκριση ή μη εισόδου – εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας MUSEUM EVOLUTION IKE στην περιοχή “Καρμπουνάρι” της Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας.

13. Χορήγηση ή μη θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Υψηλάντου 36 στο Λουτράκι, κατόπιν αιτήματος.

Please follow and like us:
error

One thought on “Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων .. 2η τροποποίηση ως προς την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial