Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Aνοιχτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, επεκτείνει τη διάθεση των δύο κλιματιζόμενων αιθουσών για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Οι αίθουσες θα παραμένουν καθημερινά ανοιχτές από σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., για τη φιλοξενία των πολιτών:

  • Το ισόγειο του δημοτικού κτηρίου, πρώην ξενοδοχείο BeauRivage (Ποσειδώνος και Ήρας 2, Λουτράκι)
  • Το Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Ευαγγελιστρίας & Παυσανία γωνία, Άγιοι Θεόδωροι)

Στους χώρους θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τον Covid -19.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στο χώρο, θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου (1,5) μεταξύ των ατόμων, ενώ ο ανώτατος αριθμός υποδοχής ατόμων ανά χώρο δεν θα ξεπεράσει τα 30 άτομα.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro