Το ανέκδοτο της ημέρας

Για να πάτε στον Παράδεισο….
Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας (ως συνήθως) και μετά από ένα ατύχημα που είχαν πεθάνει και οι τρεις εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους ο Άγιος Πέτρος και τους λέει:

“Θα σας δώσω από μια ευκαιρία να δούμε αν θα πατέ στον παράδεισο ή στην κόλαση. Θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα βουτήξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω θα πατέ στον παράδεισο.”

Συμφωνούν και οι τρεις με την πρόταση του Αγίου και αρχίζουν να σκέφτονται τι να πετάξουν. Πρώτος ήταν ο Γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βουτάει ο Άγιος Πέτρος και μετά από μισή ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι. “Δυστυχώς για σένα το βρήκα κι έτσι θα πας στην κόλαση”, του λέει.
Μετά έρχεται η σειρά του Γάλλου ο όποιος αφού είδε πως ο Άγιος βρήκε κάτι τόσο μικρό όσο ένα κουμπί, αποφασίζει να πετάξει μια τρίχα. Βουτάει ο Άγιος, περνάει μια ώρα, περνούν δύο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι. “Κι εσύ δεν τα κατάφερες, άρα κι εσύ θα πας στην κόλαση”, λέει και στον Γάλλο.
Τέλος έρχεται η σειρά του Έλληνα ο όποιος πετάει κάτι μέσα στη θάλασσα. Βουτάει ο Άγιος, περνούν γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει χωρίς να κρατάει κάτι στα χεριά του. “Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες και θα πας στον Παράδεισο, όμως μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία και να μου πεις τι ήταν αυτό που πέταξες;” τον ρωτάει.

….και η απάντηση του Έλληνα:
…………….
Depon αναβράζον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro