Βραζιλία: 84 χρόνια στην ίδια εταιρεία για έναν άνδρα 100 ετών

Ένας άντρας από την Βραζιλία που έκλεισε εκατό χρόνια ζωής, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για να ένα σπουδαίο επίτευγμα. Συμπλήρωσε 84 χρόνια εργασίας στην ίδια εταιρεία.
Η πόλη Μπρουσκ της νότιας Βραζιλίας έχει το δικό της καμάρι. Ο λόγος για τον Γουόλτερ Όρθμαν που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τη μακροβιότερη εργασία στην ίδια εταιρεία. 84 χρόνια.

Σε ηλικία 16 ετών ο Γουόλτερ έπιασε δουλειά σε μία επιχείρηση υφασμάτων που σήμερα είναι γνωστή με το όνομα «Ρενό Βιου».

Ξεκίνησε από χαμηλά και μετά από κάποια χρόνια μετακόμισε στα γραφεία της διοίκησης για να γίνει τελικά διευθυντής πωλήσεων.

Το απόσταγμα εκατό χρόνων σοφίας για μία μακρά και ικανοποιητική επαγγελματική ζωή είναι η ρουτίνα κάνοντας αυτό που αγαπάς.

«Πρέπει να σου αρέσει να δουλεύεις. Άρχισα να δουλεύω με προθυμία και μαχητικότητα. Επίσης πρέπει να κάνεις μία δουλειά που σου αρέσει. Δεν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά για να λες ότι δουλεύεις. Αυτό δεν λειτουργεί. Δεν πρόκειται να το αντέξεις. Πρέπει να ψάξεις για μια δουλειά που σου αρέσει να κάνεις και εκεί δεν θα νιώσεις καν τον χρόνο να περνάει».

Ο Γουόλτερ κάνει καθημερινά διατάσεις και προσέχει επιμελώς την διατροφή του. Οι συμβουλές του για την υγεία πολύτιμες.

«Πρέπει να είσαι υγιής, πρέπει να φροντίζεις την υγεία σου. Το κάνω αυτό για περισσότερα από 60 χρόνια. Από τότε φροντίζω τον εαυτό μου. Προσέχω τη διατροφή μου. Αποφεύγω το αλάτι και τη ζάχαρη. Αποφεύγω πράγματα που βλάπτουν τα έντερα. Αποφεύγω τα αναψυκτικά. Καταναλώνω μόνο πράγματα που είναι καλά για μένα. Αυτό βοηθά πραγματικά το σώμα σου και είναι δυνατό για πάντα».

Ο Γουόλτερ γιόρτασε μαζί την απονομή του πιστοποιητικού για το ρεκόρ των 84 χρόνων και τα εκατοστά γενέθλιά του, χωρίς να ξεφύγει καθόλου από το πρόγραμμά του.

ΠΗΓΗ

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro