Α.Σ ΤΗΡΩΝ – συνεχίζει την προετοιμασία του ποικιλότροπα & πολυμορφικά !

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ των Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα του Α.Σ ΤΗΡΩΝ που για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία εχει ενα εξαιρετικό αλλά και πολυμορφικό πρόγραμμα προετοιμασίας που εκτείνεται εκτός απο το παρκέ και μέσα στο νερό του Splash Water Park Isthmos.

Συγκεκριμένα η νέα και πολύπειρη γυμνάστρια του συλλόγου οδηγεί την ομάδα σε ενα εξαιρετικό αλλά και πολυδιάστατο αθλητικό πρόγραμμα με Aqua Fitness που αποτελεί & μέρος της Προετοιμασίας της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κυρία Μάλαμα Τσελεπιδάκη είναι μια αναγνωρισμένη με Διεθνής Πιστοποίηση Aquatrainer από την Greece Aquafitness.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθήνας , με ειδικότητα στο Αθλητικό Management Marketing και ώς δεύτερη Ποδόσφαιρο με πρακτική άσκηση στον Ολυμπιακό Πειραιώς στις Ακαδημίες ώς Βοηθός Manager.

Ειναι επαγγελματίας Προπονήτρια του Καράτε & έχει κατακτήσει Πανελλήνια μετάλλια ,Πανευρωπαϊκές συμμετοχές ενω το 2007 στο Παγκόσμιο Shito Ryu το 2007 στη Βάρνα της Βουλγαρίας κατέκτησε την 3η θέση .

Παράλληλα διατηρεί την Αθλητική Ακαδημία Καράτε Αγίων Θεοδώρων με την επωνυμία Sports Academy