Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ του Loutraki Festival 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δοθηκε πριν απο λιγο στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό σποτ του Loutraki Festival 2020.

Το Φεστιβάλ Λουτρακίου, δημιουργήθηκε το 2014 από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής, και το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της τοπικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, την εκπαίδευση, αλλά και την ποιοτική ψυχαγωγία, όχι μόνο για την πόλη του Λουτρακίου, αλλά και για την Κορινθία γενικότερα.
Κατά τη διάρκεια του όλη η πόλη γίνεται ένα, για να υποδεχτεί τους καλλιτέχνες και τα μουσικά σχήματα, σε δημόσιους, αρχαιολογικούς και παραθαλάσσιους χώρους.
Κατά τα προηγούμενα χρόνια, σπουδαίοι ερμηνευτές και ερμηνεύτριες έχουν τιμήσει με την παρουσία τους το Φεστιβάλ και συνέπραξαν με τα υψηλού επιπέδου μουσικά σύνολα της πόλης. Επίσης παρουσιάστηκαν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, έγιναν σεμινάρια και διαλέξεις, πραγματοποιήθηκαν αφιερώματα σε σπουδαίες προσωπικότητες τής χώρας και αναδείχθηκαν νέοι χώροι πολιτισμού απ’ άκρη σ’ άκρη στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.
Μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς στο Φεστιβάλ Λουτρακίου είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι Ιμάμ Μπαιλντί, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Πέττα, ο Στέφανος Κορκολής, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Χρόνης Αηδονίδης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Σωκράτης Μάλαμας κ.α.
Φέτος συμπληρώνονται έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το Loutraki Festival αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή και βρίσκεται πια στον κατάλογο των σημαντικότερων διοργανώσεων της χώρας μας.
Διοργάνωση:
Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων
Σύλλογος Φίλων της Μουσικής
Καλλιτεχνικός Διευθυντής:
Πελοπίδας Μαυρόπουλος

Translate »