Αυτοί είχαν ρημάξει Αγίους Θεοδώρους – Εξαμίλια και Κόρινθο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (3.5.2022) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ατομα, ηλικίας 19 και 21 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για κλοπή και απόπειρα αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής διερεύνησης, από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο έως και τον Απρίλιο του 2022, στους Αγίους Θεοδώρους, στα Εξαμίλια και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε αγροκτήματα όπου αφαίρεσαν, ηλεκτρικά μοτέρ, μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια, καθώς και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικία.
Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro