ΑΥΣΤΡΙΑ: Οι 4 πιθανοί υποψήφιοι!

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε ενημερώσει ότι η Αυστρία θα επέλεγε τον εκπρόσωπό της στη Γιουροβίζιον 2022 στα μέσα Δεκέμβρη. Αυτό δεν συνέβη, γιατί η επιλογή μετατέθηκε για τα τέλη Ιανουαρίου. Σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει ο Eberhard Forcher μέσω συνέντευξής του, υπα΄ρχουν 4 υποψη΄φιοι καλλιτέχνες που θα παλέψουν για το Τορίνο.

Στην ιστοσελίδα escbubble, αποκαλύφθηκαν σήμερα 4 πιθανά υποψήφια ονόματα:

DelaDap

Πρόκειται για συγκρότημα swing μουσικής που είχαν θέσει υποψηφιότητα και για τον εθνικό τελικό της Αυστρίας το 2012. Αποκλείστηκαν όμως, διότι το τραγούδι τους Crazy Swing, είχε ακουστεί νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες και τελικά διαγωνίστηκαν με το Don’t Turn Around.

Ακούστε το Crazy Swing:

Candlelight Ficus

Κουαρτέτο από τη Στυρία (Steiermark) της ποπ μουσικής «αλλά όχι της μέσης ραδιοφωνικής ποπ μουσικής».

Ακούστε το Open The Door από το 2020:

LUM!X

Αυστριακός DJ που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα. «Είναι ο πιο πετυχημένος Αυστριακός DJ όλων των εποχών» με σχεδόν 80 εκατομμύρια ακόλουθους στο Spotify και βίντεο στο YouTube με 180 εκατομμύρια προβολές.

Ακούστε το Monster από το 2019 στο οποίο συμμετέχει η Gabry Ponte:

ANGER

Ντουέτο από το νότιο Τιρόλο και με βάση τη Βιέννη. Έχουν κερδίσει ήδη βραβεία για τη μουσική τους, η οποία είναι συνδυασμός από auto-tune, ηλεκτρικές κιθάρες και technoid beat.

Ακούστε το Baby/Sie schreit από το 2019:

Πιστεύετε ότι κάποιος από τους 4 καλλιτέχνες θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια την Αυστρία στη Γιουροβίζιον 2022;

πηγή: escbubble.com

ΠΗΓΗ