ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Η Μαρία Κωσταντάκη διέσχισε & τους Αγίους Θεοδώρους με “Χαμόγελο & Ελπίδα” & συνεχίζει για καλό σκοπό τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

O Easy 97.2 διοργάνωσε για 1η φορά στην Ελλάδα, έναν μεγάλο περίπατο μαραθωνικών αποστάσεων με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Κωνσταντάκη, διασχίζει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες, το διάστημα 18 με 22 Οκτωβρίου. Ο κάθε μαραθώνιος αποτελείται από 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα! Η διαδρομή ξεκίνησε από την πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, το Ναύπλιο με στόχο να καταλήξει στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή του μαραθωνίου με εορταστικό τρόπο! Οι διαδρομές περιλαμβάνουν ομορφα και ιστορικά σημεία όπως το Άργος, οι Μυκήνες, το Χιλιομόδι, η Αρχαία Κόρινθος, ο Ισθμός Κορίνθου και άλλες.

Το Atnews που παρακολουθούσε την πορεία της Μαρίας την συνάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης την ωρα που διέσχιζε την Πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Κατορθώσαμε για λίγο να της μιλήσουμε και αυτό γιατί η Μαρία η οποία συνοδευόταν απο ενα ολόκληρο team ειχε ακόμα να διασχίσει … 63 χλμ …

Δείτε το βίντεο με την αξιόλογη κοινωνική αυτή πράξη της Μαρίας Κωσταντάκη ! ~ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΑ !