Αντεγκλήσεις βαρύγδουπες & προσβλητικές εκφράσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά με το 1ο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Αντεγκλήσεις – Παραφράσεις Βαρύγδουπες κουβέντες & αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων. Αν και αρχικά με την συμφωνία των περισσοτέρων δημοτικών συμβούλων (πλην του κου Καραπανάγου) να μην υπάρξει συζήτηση με προ ημερησίας θέματα, η έναρξη της συνεδρίασης την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου & ωρα 06.00 το απόγευμα έληξε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 01.30 πμ. ( συνολική διάρκεια 7,30 ΩΡΕΣ )

Οπως προαναφέραμε, δυστυχώς είχαμε Αντεγκλήσεις βαρύγδουπες αλλά και προσβλητικές εκφράσεις για άλλη μια φορά στο Δ.Σ του δήμου, με παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αποχωρούν απο την συνεδρίαση. Το “φυτίλι αναψε”στη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της συνεδρίασης από τα λεγόμενα του Αντιδήμαρχου Αγίων Θεοδώρων, κου Σπύρου Ράτη, καθώς ανέφερε σε κάποιο σημείο της τοποθέτησης του: “Ακυρώνουν την εταιρεία που μας έκανε τη μελέτη. Ποιοί; Οι χθεσινοί. Οι τυχάρπαστοι. Τι ξέρουν από εταιρείες αυτοί; Όσο για την κυρία Πρωτοπαππά και αυτό που αναρωτήθηκε σχετικά με το αν προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου, να της πω ότι από τις 7 η ώρα το πρωί αυτό κάνουμε. Μην ξυνόσαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ειδικά σε αυτό το θέμα. Εσείς δεν πρέπει να μιλάτε”.

Αποτέλεσμα ήταν να πάρει φωτιά το Δ.Σ και να αποχωρήσουν οι παρατάξεις της Κυρίας Πρωτοπαπά, και των Λογοθέτη, Καραπανάγου, Βασιλείου. Ο κος Ζερβός παρέμεινε εκφράζοντας ομως την αγανάκτηση του για τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου λεγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι ενα εκρηκτικό μείγμα όταν ενας άνθρωπος απαίδευτος (σ.σ. ΡΑΤΗΣ) τελικά εχει στα χέρια του εξουσία “

Ανταπαντώντας στη δευτερολογία του για το ιδιο θέμα ο κος Ράτης ανέφερε:“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος με αυτό που είπα . Τι σημαίνει ο “τυχάρπαστος” αυτοί που ξέρουν να μας πούνε που σηκώθηκαν και έφυγαν..  Ότι ο εκλογικός νόμος ευνόησε κάποιους και βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο ? Είναι ψέματα δε το ξέρει ολος ο κόσμος αυτό ? Που τους πρόσβαλλα ?  Τι σημαίνει τυχάρπαστος ? Αυτοί που ξέρουν να μας πουν την ερμηνεία. Γιατί τα μεταφράζουν όπως θέλουν ? Εννοείται πως δε ζητάω συγνώμη , γιατί είναι η αλήθεια αυτή.”

Αξίζει να σημειωθεί πως ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΕ ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πέτρου & Σωτήρης Νικολάου στον συντοπίτη τους Αντιδήμαρχο Σπύρο Ράτη για τα οσα χαρακτηριστικά ανέφερε: “Δυστυχώς, ο κύριος Ράτης έχει πάρει έναν κατήφορο που δεν έχει σταματημό. Έχουμε ανεχτεί πολλά. Ντροπή του. Πραγματικά ντροπή του. Και αύριο που θα τον δω και στο χωριό, θα του το πω και από κοντά. Δεν είναι εκφράσεις αυτές. Και αμφιβάλλω αν ξέρει τι σημαίνει τυχάρπαστος. Ντροπή του. Έλεος δηλαδή. Ποιους εννοεί τυχάρπαστους. Εμένα και το Σωτήρη το Νικολάου; Που τον έχουμε πάρει από το χεράκι; Και βγήκε τώρα να μας πει τυχάρπαστους; Δεν ντρέπεται λίγο; Έλεος πια”

Οσο για το θέμα της Τουριστικής και της μετατροπής της σε Α.Ε απο οτι φαίνετε έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα … Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε απο το κανάλι του δήμου. Εμείς μοντάραμε τα οσα διαδραματίστηκαν & σας προαναφέραμε.