Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ.Θεοδώρων

Αγαπητοί γονείς,
Το Σάββατο 12/9/20 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ.Θεοδώρων στον προαύλιο χώρο του σχολείου παρουσία και του Αντιδημάρχου κ.Σπύρου Ρατη και του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ.Αρη Κωνσταντη.


Η προσέλευση γονέων ηταν ικανοποιητική και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λογω COVID εγινε ενημέρωση για το επίμαχο ζήτημα της φοίτησης των παιδιών της δομής στο σχολείο μας και οχι μονο.
Η ανησυχία της πλειοψηφίας των γονεων ειναι έκδηλη εδω και καιρο. Ο Σύλλογος εισέπραττε ολες τις αντιδράσεις και γι αυτο η συνάντηση ηταν απαραίτητο να γίνει πριν την έναρξη της νεας σχολικης χρονιάς.


Αφου ενημερώθηκαν άπαντες για τα πεπραγμένα μεχρι στιγμής απο τον Σύλλογο Γονέων αλλα και απο την Δημοτική Αρχή αποφασίστηκε ομόφωνα οτι, σε περίπτωση που εγγραφουν παιδιά απο την δομή στο Γυμνάσιο (δεν εχει γίνει καμια εγγραφή ακομη), το σχολείο θα κλείσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας.


Προς αποφυγη παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολιων, τονιζουμε γι αλλη μια φορα οτι, η αρνηση μας δεν έχει να κανει με τα παιδια αυτα καθ’αυτα, αλλα με τον αυθαίρετο τροπο που λειτουργούν οι ΜΚΟ και η Κυβέρνηση, χωρις να ενημερώνουν κανεναν, χωρις να ακουνε κανεναν, χωρις να λαμβανουν υποψη τους τα προβλήματα που ηδη υπαρχουν στα σχολεια μας και δεν αντεχουν να επωμιστούν αλλα βάρη οικονομικά και χωροταξικά, αφου οι ΜΚΟ δεν αναλαμβανουν!

Έχει συνταχθεί και υπογραφεί σχετικά επιστολή απο ολους τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της πολης μας, στην οποια αναφερονται αναλυτικά ολοι οι λόγοι της αρνησης μας. Η εν λογω επιστολή θα αναρτηθει στην σελιδα του Συλλογου Γονεων και Κηδεμονων στο Facebook.
Όποιος γονεας-κηδεμονας συμφωνεί αλλα δεν παρευρέθηκε στην συνάντηση, μπορεί να απευθύνεται στα μελη του Συλλογου για ενημέρωση αλλα και για την συλλογή υπογραφων που πραγματοποιείται απο το Σάββατο και συνεχίζεται.
Εν αναμονή των εξελίξεων

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

Plugin Kapsule Corp