Ανακοίνωση της Εστίας Κρητών Αγίων Θεοδώρων “Ο Ψηλορείτης”

Το Προσωρινό Δ. Σ. Της Εστιας Κρητων Αγ. Θεοδώρων Ο Ψηλορείτης, σας
πληροφορεί οτι η Προγραμματισμένη Εκδρομή του Συλλόγου για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στην Ορεινή Κορινθία, Ματαιώνεται για Ιατρικούς λόγους που αφορούν τον Πρόεδρο του Συλλόγου.

Σας υπενθυμίζουμε την Κρίσιμη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, δεδομένης της αποτυχίας συγκέντρωσης υποψηφιοτήτων στην Εκλογοαπολογιστικη Γ. Σ. της 12 Μαΐου 2019, που Ανάγκασε τη Γ. Σ. να αποφασίσει Την Παράταση Της Θητείας Του Απερχόμενου Δ. Σ. Μέχρι Τελους Του 2019. Ελπίζουμε οτι στις λίγες ημέρες που απομένουν, να βρεθούν άτομα να υποβάλουν υποψηφιότητα, διαφορετικά η Γ. Σ. θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ζητήσει από την ολομέλεια, τη Διαδικασία διάλυσης του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό..
Οι Ημερομηνίες και οι ωρες που ο σύλλογος θα είναι ανοικτός για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι :
Τα Σάββατα 7/12, 14/12 και Η Τετάρτη 18/12 Από 11.00 Μέχρι 13.00

Τελος, το Δ. Σ. με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, εύχεται στα μέλη του και τους φιλους της Κρητης .. Χαρούμενα Χριστούγεννα Με Υγεία, Ατομική & Οικογενειακή Ευτυχία – Οικονομική Ευημερία για το Νέο Ετος 2020.
Ευχόμαστε το Μήνυμά των Χριστουγέννων να αποτελέσει Πηγή Ελπίδας, Δύναμης, Αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς απέναντι στις δυσκολίες των ημερών.

Και Δύο Μαντινάδες :
“Μέσα Στη Φατνη tης Καρδιάς aν Γεννηθεί Ο Χριστός μας, Θαχει Ειρήνη Κι Ανθρωπια, Ο Κοσμος Ο Δικος Μας”
“Με Τη Καινούργια Τη Χρόνια, Μόνο Χαρες Να Ρθουνε, Κι Ολες Οι Δυσκολες Στιγμες, Με Μιας Να Ξεχαστουνε”
Χρόνια Πολλά.
Με. Πατριωτικους Χαιρετισμους
Για Το Διοικητικό Συμβουλιο
Ο Προεδρος. : Λευτερης Ανδριανακης
Η Γεν. Γραμματέας: Όλγα Μαθιουλακη.

Plugin Kapsule Corp