Αλλάζει η ώρα την Κυριακή – Θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Μία ώρα πίσω από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ, θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 31 Οκτωβρίου για να περάσουμε στην εφαρμογή της χειμερινής ώρας.


Τελικά το μέτρο θα εφαρμοστεί παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει καθώς το Ευρωκοινοβούλιο το 2019 είχε ψηφίσει την κατάργηση της αλλαγής ώρας από θερινή σε χειμερινή, από φέτος.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία υπενθυμίζει το μέτρο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.Mην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας (κουδουνάκι & feed), ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, ή να μας ακολουθήσετε στο Google News, ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ή να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο κανάλι του Youtube!


ΠΗΓΗ