ΑΛΑΛΟΥΜ ! Έκλεισε η Αθηνών – Λαμίας Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ταλαιπωρία λίγο πριν φύγει το 2019 για εκατοντάδες οδηγούς – ταξιδιώτες στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Η κυκλοφορία στα διόδια Αφιδνών έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας . Η διοίκηση της .. “Νέας Εθνικής Οδού” εξέδωσε ανακοίνωση πρίν απο λίγη ώρα :

“Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα. Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα. Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων.”

εν τω μεταξύ απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα αφου εκχιονιστικό μηχάνημα .. Κόλλησε γιατί δεν ειχε αντιολισθητικές αλυσίδες … δείτε το βίντεο !