ΑΙΓΙΟ.. Έστησαν πάρτι με Καλάσνικοφ και Ουζι !

Σύμφωνα με πληροφορίες της pelop.gr στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται υλικό διακινούμενο σε μέσο κοινωνική δικτύωσης με προκλητικές σκηνές νεαρών «πιστολέρο» σε επίδειξη δύναμης στον κόσμο προς εκφοβισμό, την ώρα που η κοινωνία «βράζει» για τα απανωτά κρούσματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας με τα εκατοντάδες θύματα.
Μέσα από φωτογραφίες αλλά και βίντεο, σε δημόσια θέα (!), εμφανίζονται καθαρά, νεαρά άτομα, να διασκεδάζουν σε σπίτι (λίγο έξω από το Αίγιο), με καλάζνικοφ και άλλα όπλα στα χέρια και πάνω στο τραπέζι του γλεντιού, πυροβολώντας από τα παράθυρα. Δείχνουν μάλιστα να το διασκεδάζουν, με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα, δείχνοντας έμμεσα ότι «ο νόμος είναι αυτοί», παρότι γνωστά άτομα στις διωκτικές αρχές, καθότι τις έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές.
Η Ασφάλεια Αιγιάλειας εξετάζει προσεκτικά τα στοιχεία και τους πρωταγωνιστές του προκλητικού υλικού, συντάσσοντας δικογραφία.
Πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι το υλικό έχει φτάσει επώνυμα και με κάθε λεπτομέρεια (τηλεφωνικώς και γραπτώς) στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας, αλλά παραμένει άγνωστη συνέχεια, που όμως δείχνει να σχετίζεται με την εξάρθρωση της σπείρας των 13 για διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

ΠΗΓΗ pelop.gr

Plugin Kapsule Corp