Άγιοι Θεόδωροι – Εορτασμός της Εθνικής Επετείου – Δοξολογία & Κατάθεση Στεφάνων λόγω Πανδημίας – Παρών ο Βουλευτής Κορινθίας Γ. Ψυχογιός (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία και ακολούθως κατάθεση στεφάνων. Η Δοξολογία τελέσθη σύμφωνα με τα μέτρα κατά της Πανδημίας & την παρακολούθησαν λίγοι παρευρισκόμενοι.

Ακολούθησε η τελετή κατάθεσης στεφανιών στην οποία παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γιώργος Ψυχογιός ,ο Αντιδήμαρχος της πόλης Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος του συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άρης Κωνσταντής, η Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρα Δερβένη, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Νικος Θεοδοσάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δήμητρα Σταμούλη, η Πρόεδρος της Εστίας Κρητών κυρία Μαρία Κοκκινάκη, η εκπρόσωπος των Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοτική Σύμβουλος Ρούλα Βλαστάρη εκπρόσωπος του λιμενικού τμήματος Αγίων Θεοδώρων, Σημαιοφόροι μαθητές των σχολείων της Πόλης.

Αμέσως μετά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γιώργος Ψυχογιός μίλησε στην κάμερα του Atnews για την Εθνική μας επέτειο και τα Ιδεώδη που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας που έδωσαν τις ζωές του στο Επος του 1940