Αγιοι Θεόδωροι – Αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων απο το Χιόνι – Πρόβλημα Ύδρευσης σε πολλές περιοχές λόγω βλάβης

Τα προβλήματα της κακοκαιρίας “ΕΛΠΙΔΑΣ” ειναι αρκετά και συνεχίζουν να ταλανίζουν τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων. Αν και η αποκατάσταση στο οδικό δίκτυο εχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, πάνω απο το 80 % εχει ανοίξει το πρόβλημα που εχει προκύψει από την βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης προβληματίζει τους υθυνοντες.

Είναι βέβαια γεγονός πως από την πρώτη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση έτσι ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα στη περιοχής δίνοντας προτεραιότητες στα θέματα προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίσανε καποιοι δημότες και έπρεπε να μεταφερθούν με κάθε τρόπο για περίθαλψη.

Απο την άλλη το πρόβλημα της υδροδότησης απασχολεί έντονα αυτή τη στιγμή αφού σε διάφορα σημεία και σε οικισμούς δεν υπάρχει νερό. Καταβάλλονται προσπάθειές έτσι ώστε τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου να καταφέρουν να φτάσουν στα σημεία οπου εχει εντοπιστεί η βλάβη.(Γεωτρύσεις & Δεξαμενή)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro