ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων για την τουριστική προβολή της πόλης

Μεγάλη είναι η προσφορά του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων στην τουριστική προβολή της πόλης .
Το βίντεο του Συλλόγου της τουριστικής προβολής της πόλης των Αγίων Θεοδώρων , απο 17.5.2020 ώς σήμερα 25.6.2020 καταγράφει απήχηση : 10.655 άτομα .

Διαρκής στόχος του Συλλόγου είναι μέσω της τουριστικής προβολής της πόλης , η πόλη των Αγίων Θεοδώρων να παραμείνει στις πρώτες θέσεις προτίμησης των επισκεπτων ώς σύντομος και ποιοτικός τουριστικός προορισμός κοντά στην Αττική και συνάμα να αυξηθεί η τουριστική επισκεψιμότητα της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται θετικά για την ανάπτυξη της πόλης – αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλο το φάσμα της .

Με εκτίμηση :

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου :
Νικόλαος Θεοδοσάκης

Αγ. Θεόδωροι 25.6.2020

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Καλοκαίρι 2020

Ο Σύλλογος μας προβάλει τουριστικά την πόλη των ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ και σας περιμένει το καλοκαίρι για τις διακοπές σας , τα θαλάσσια μπάνια σας .Τα καταστήματα ΜΕΛΗ του Συλλόγου μας , στον τομέα της μαζικής εστίασης θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών , με γευστικές απολαύσεις και ποικιλία γευστικών προτάσεων , να τους εξυπηρετήσουν .Καθαρή θάλασσα , εύκολη και σύντομη μετάβαση οδικώς και σιδηροδρομικά μέσω του Προαστιακού σιδηρόδρομου , σε ενα τουριστικό προορισμό σε 1 ώρα απ΄την Αθήνα , με την κυριαρχία του πεύκου και του άπλετου γαλάζιου στην θάλασσα και τον ουρανό του Σαρωνικού κόλπου , που αγκαλιάζει την πόλη .Η μεγάλη ακτογραμμή της πόλης είναι στην διάθεση των επισκεπτών για τα θαλάσσια μπάνια τους . Τα καταστήματα ΜΕΛΗ μας στον τομέα της μαζικής εστίασης και ο Σύλλογος μας , σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να επισκεφτήτε την όμορφη πόλη των ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ . Σας περιμένουμε !Καλό καλοκαίρι !

Gepostet von Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων am Sonntag, 17. Mai 2020
Translate »