ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Ο “Βασίλης” δε γιόρτασε ούτε τα φετινά Χριστούγεννα με το αναπηρικό του καρότσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου του 2021 έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκων της περιοχής επισκεφτήκαμε την περιοχή Πανόραμα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Εκεί συναντήσαμε το Βασίλη έναν νέο άνθρωπο ο οποίος μας παρακάλεσε να μιλήσει στην κάμερα του ATnews για τα σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, καθώς από τα 19 χρόνια του έπειτα απο ένα τροχαίο ατύχημα έμεινε ανάπηρος στα κάτω και άνω άκρα του σώματός του. 

Μεγάλο του παράπονο το γεγονός οπως μας ανέφερε ότι δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του ούτε καν με το αναπηρικό καροτσάκι, που του δώρισε μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών αφού ο δρόμος είναι χωμάτινος & ακατάλληλος λόγω διαβρώσεων για να τον διαβεί. Καταγγέλλει για αδιαφορία τους αρμόδιους & ιδιαίτερα την Δημοτική αρχή η οποία γνωρίζει το πρόβλημα του αλλά και για το γεγονός οτι τον έβγαλαν και απο το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ! . Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του.

Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στους αρμοδίους να επιληφθούν άμεσα στο πρόβλημα αυτού του ανθρώπου ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο αναπηρικό κρεββάτι και δεν μπορεί να δει το φως του ήλιου ούτε με το αναπηρικό του αμαξίδιο !