ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των 50 Πεσόντων (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των 50 πεσόντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Η φετινή εκδήλωση οπως και η περσινή πραγματοποιήθηκε χωρίς την συμμετοχή κόσμου. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κύριος Γιώργος Γκιώνης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Λογοθέτης, Ιωάννης Καραπανάγος, Δημήτρης Βασιλείου, και ο Κωστής Ζερβός.

Επίσης παρών ηταν ο Αντιδήμαρχος της πόλης των Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρης Κωσταντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Παναγιώτης Πέτρου & Σωτήρης Νικολάου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία σύντομη αναφορά από την σύμβουλο της Δημοτικής κοινότητας & πρόεδρο του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη, και ακολούθως τελέσθη επιμνημόσυνη δέηση από τον ιερέα , καθώς & μια ιστορική αναφορά της εκτέλεσης των συμπατριωτών απο τον Δήμαρχο κύριο Γκιώνη. Η τελετή εκλεισε με την κατάθεση Στεφάνου και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.