ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 50 πεσόντων απο τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 50 πεσόντων συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν απο τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Παρουσία της Πολιτικής, Δημοτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας της Περιοχής, και υπό την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων που έψαλε τον Εθνικό Ύμνο αλλά και τραγούδησε εις μνήμην των Πεσόντων ολοκληρώθηκε η τελετή που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο το Μήνα Μαιο.

Παρών η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κυρία Μαριλένα Σουκουλη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Φαρμάκη, ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης οι Αντιδήμαρχοι Ράτης , Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Α.Κωσταντής, οι Επικεφαλής και εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου κ.κ Πρωτοπαππά, Καραπανάγος, Ζερβός, Πέτρου, Νικολάου, Βασιλείου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού και Συλλόγων.

Η κυρία Ρούλα Βλαστάρη πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων ειχε τον συντονισμό της Εκδήλωσης. Η Ελευθερία Βούλγαρη το συντονισμό της χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών.