Έρχεται το RALLY RAID (22 -29 Μαΐου) στο Δημο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγιων Θεοδώρων με 337 συμμετοχές . Ολα οσα πρέπει να γνωρίζετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 με αφορμή το HELLAS RALLY RAID, που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 29 Μαΐου, στο Λουτράκι, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Παρουσία πολλών Δημοσιογράφων η Δημοτική Αρχή καθώς και οι διοργανωτές μας ενημέρωσαν για ενα απο τους ποιο ενδιαφέροντες αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού με συμμετοχές που φτάνουν τις 337 απο 32 χώρες ! όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κύριος Μελέτης, είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές αγώνας παγκοσμίως μετα το Παρίσι – Ντακάρ. Ενας αγώνας που θα διαρκέσει 7 ημέρες και με τους διαγωνιζόμενους να διανύουν συνολικά 1780 χιλιόμετρα αναμένεται το θέαμα, η αδρεναλίνη και ο ανταγωνισμός να χτυπήσει κόκκινο. Ασφαλώς θα υπάρχει μια μεγάλη πλειάδα συνοδών , μηχανικών και πλήθος ξένων τουριστών αριθμός που εως τώρα δεν εχει γίνει ακόμα γνωστός. Η Γραμματεία καθώς και το Park Ferme θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

Σχετικά με την διαδρομές η οποία κάποια εξ αυτών θα διεξαχθεί στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Atnews κυρίου Σίμου Σοφού ο διοργανωτής μας ενημέρωσε πως η διαδρομή θα ανακοινωθεί το προηγούμενο βράδυ του αγώνα στους διαγωνιζόμενους και λίγο πριν τον αγώνα απο την γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο στους δημοσιογράφους. Ο αγώνας εχει αυτη την ιδιαιτερότητα αφου δεν εχουν το δικαίωμα οι διαγωνιζόμενοι να κάνουν δοκιμές και περάσματα στις Ε.Δ. Πρόκειται για εναν αγώνα ΑΝΤΟΧΗΣ & ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Μελέτης.

Εν αναμονή λοιπόν του μεγάλου αυτού μηχανοκίνητου αθλητικού αγώνα που θα διεξαχθεί και στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.