Έλον Μασκ προς Βλαντίμιρ Πούτιν μέσω Twitter: Πάμε σε μονομαχία με «έπαθλο» την Ουκρανία

Αίσθηση έχει προκαλέσει το tweet του κροίσου Έλον Μασκ, με το οποίο, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, προκαλεί τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε… μονομοχία, προτείνοντας μάλιστα ως «έπαθλο» την ίδια τη δοκιμαζόμενη χώρα.

«Με το παρόν προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία. Το ποντάρισμα είναι η Ουκρανία», έγραψε στο σχετικό του μηνυμα ο Έλον Μασκ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το τι ακριβώς εννοεί.

Στη συνέχεια μάλιστα, ο ίδιος έκανε mention τον επίσημο λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Twitter, ρωτώντας: «Συμφωνείτε με αυτήν τη μάχη;».

Είχε προηγηθεί προ ημερών η επικοινωνία του CEO της Tesla και της SpaceX με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου τον ευχαρίστησε για τα συστήματα δορυφορικού ίντερνετ Starlink που έστειλε στη χώρα του. Ο Ουκρανός ηγέτης αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι η χώρα του περιμένει ένα ακόμα φορτίο με εξοπλισμό Starlink για τις βομβαρδισμένες πόλεις της.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιείτε Ad Blocker  εφαρμογή για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας αυτό το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro