Έκθεση Ζωγραφικής & Αγιογραφίας απο την Εστία Κρητών & τον Ε.Ε.Σταυρό Αγίων Θεοδώρων (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων) σε συνεργασία με την Εστία Κρητών Αγίων Θεοδώρων ” Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ” & την συνδρομή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, διοργάνωσαν με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου “Εκθεση Ζωγραφικής & Αγιογραφίας” στις 22 Ιουλίου το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Ερυθρού Σταυρού στη θέση ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Κύριος Γεώργιος Ψυχογιός ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου κύριος Παναγιώτης Πιτσάκης ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κύριος Δημήτρης Μπίτζιος ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κύριος Σπύρος Ρατής ο Δ.Σ και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ωρα για Δράση” Νευροχειρουργός Δημήτρης Βασιλείου, η Πρόεδρος των ΚΑΠΗ & κοινοτική σύμβουλος κυρία Ρούλα Βλαστάρη,  η Πρόεδρος Γυναικών  Αγίων Θεοδώρων κυρία Δήμητρα Σταμούλη συνοδευόμενη απο την Γραμματέα & την Ταμία του συλλόγου,  η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας κυρία Μαργαρίτα Πρίφτη, ο πρώην Αστυνομικός Διοικητής τροχαίας Κορινθίας κύριος Αστέρης Ηλίας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κύριος Νίκος Δενδρινός, εκπρόσωπος του Αστυνομικού τμήματος των Αγίων Θεοδώρων, πρόεδροι οικιστικών συλλόγων και αρκετοί κάτοικοι.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίων Θεοδωρων κος Σίμος Σοφός σε μια συντομη ομιλία του αφου ευχαρίστησε όλους οσους τιμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μίλησε για την σημαντική προσφορά του Ε.Ε.Σταυρού στο τόπο και οπως ανεφερε θα υπάρξει συνέχεια των εκδηλώσεων αλλά και των προσπαθειών του ΕΕΣ Αγιων Θεοδωρων ωστε να βελτιωθεί ακομα περισσότερο, το προσφερόμενο επίπεδο υπηρεσιών των Εθελοντών. Κάλεσε δε τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν και να γίνουν ενεργά μέλη – Εθελοντές του ΕΕΣ. 

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι ειδαν απο κοντά τις δημιουργίες που με μεράκι και κόπο έφτιαξε η Μαρια Κοκκινάκη Γραμματέως του Ε.Ε.Σταυρού & Πρόεδρος της Εστίας Κρητών Αγίων Θεοδώρων. Στην συνέχεια στον προαύλιο χώρο προσεφέρθη ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ αναψυκτικά  & έπαιξαν κρητική μουσική & μαντινάδες οι Δ. Ρογδιανάκης Αντιπρόεδρος των Κρητών (ΛΥΡΑ) & Δ. Κατζάκης (ΛΑΟΥΤΟ). Επίσης  κατόπιν κλήρωσης προσφέρθηκαν σε δυο υπερτυχερούς ΔΩΡΕΑΝ  ΔΥΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Λόγω των αυστηρών μέτρων κατά covid δεν επετράπησαν οι χοροί και τηρήθηκαν ολα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.