Άννα Ανδριανού: Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό η Βάνα Μπάρμπα

Η Άννα Ανδριανού εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα και στην οποία υποστήριζε με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Άννα Ανδριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμα, το να βγει κανείς και να κάνει είτε τον μάρτυρα υπεράσπισης είτε τον μάρτυρα κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αδόκιμο. Δεν έχει κανένα νόημα. Από την άλλη υπάρχει το εξής θέμα.

Ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, πολύ λαμπερός, πολύ φωτεινός στη δουλειά του και πάρα πολύ σκοτεινός στην προσωπική του ζωή. Αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στον χώρο μας, για πάρα πολλά χρόνια, επειδή είναι ένα επάγγελμα που έχει αίγλη και λάμψη, άνθρωποι που έχουν επαγγελματικά μια εξουσία απέναντι σε άλλους εργαζόμενους αν έχουν τα όποια προβλήματα με τον εαυτό τους και είναι διαταραγμένοι, κάνουν κατάχρηση αυτής της εξουσίας»….

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

ΠΗΓΗ

Translate »